Zoek
Purina ONE

Resultaten

Purina ONE

Wij hebben 5000 katteneigenaar drie verschillende soorten voer laten testen; Purina ONE Adult Rijk aan Zalm en Volkoren Granen, Purina ONE Senior 7+ Rijk aan Kip en Volkoren Granen en Purina ONE Sterilcat Rijk aan Rund en Tarwe. Alle drie de producten zijn erg goed in de smaak gevallen bij onze testers! Zowel bij de kat als bij het baasje. Purina ONE Adult Rijk aan Zalm en Volkoren Granen wordt dan ook door 99 % aanbevolen, Purina ONE Senior 7+ Rijk aan Kip en Volkoren Granen wordt door 96 % aanbevolen en ook Purina ONE Sterilcat Rijk aan Rund en Tarwe heeft een mooie score met 97 %. Lees hieronder hun verhalen over de test met Purina ONE.

Bericht van Purina ONE

De juiste voeding is belangrijk voor de algemene gezondheid en het welzijn van uw kat. De producten van Purina ONE zijn speciaal ontwikkeld door onze voedingsdeskundigen en dierenartsen om uw kat te ondersteunen in elke fase van haar leven. Naarmate uw kat ouder wordt en haar levensstijl en conditie veranderen, krijgt zij ook andere behoeften voor haar voeding. U vindt zeker de Purina ONE maaltijd die het beste past bij de behoeften van u en uw kat.

  • Uw kat zal zichtbaar genieten van de heerlijke smaak van de brokjes van Purina ONE.
  • U zult merken dat uw kat meer energie heeft door de hoge kwaliteit, gebalanceerde en complete voeding van Purina ONE.
  • U zult merken dat de spijsvertering van uw kat verbetert door de goede verteerbaarheid van het voer. Dit is zichtbaar in de uitwerpselen van uw kat: deze zijn kleiner en steviger.