Zoek
CooperVision MyDay®

Resultaten

CooperVision MyDay

Bent u op zoek naar nieuwe soort lenzen of bent u er achter gekomen dat u lenzen nodig heeft? Wij hebben de dagslenzen van MyDay® laten testen door 83 testpersonen! U kunt hier het resultaat lezen van de testers. De lenzen worden door 80 % aanbevolen.

  • 80% van onze testpiloten adviseert CooperVision MyDay®
  • Product CooperVision MyDay®
  • In opdracht van Brilservice
  • Aantal testers 83
  • Aantal aanmeldingen 1.527
  • Testperiode Jun

Als testpersoon voor MyDay beoordeel je de lenzen op comfort, hoe goed je ermee ziet en gebruiksgemak in het dagelijkse gebruik. De testpersonen die uitgekozen worden, ontvangen een waardebon die kan gebruikt worden bij Brilservice. De opticien verricht een oogonderzoek en past de lenzen aan. Als testpersoon deel je je ervaringen met de MyDay daglenzen met foto’s en tekst en aan het einde van de test vul je ook een evaluatieformulier in.

Via Smartson kun je nieuwe producten testen en jouw eerlijke mening delen met anderen. Bekijk onze website: www.smartson.nl Smartson is in 2000 in Stockholm opgericht.

Dit vinden de testpiloten van CooperVision MyDay®

Vele testers vinden het gemakkelijk om elke dag schone en nieuwe lenzen in te doen. Ze vinden ze ook comfortabel zitten en er zijn zelfs mensen die aangeven dat ze de lenzen na een tijdje niet eens meer voelen zitten. Andere testers vinden de lenzen niet lekker zitten en krijgen er gevoelige, droge en pijnlijke ogen van. Er zijn ook een aantal testpiloten die de lenzen te duur vinden en daarom de lenzen niet in de toekomst zouden kopen.

CooperVision MyDay image 1 CooperVision MyDay image 2 CooperVision MyDay image 3

80 % beveelt (66 testpiloten)

avatar

Heel makkelijk in te zetten, je voelt ze niet zitten, zelfs niet als je ze de hele dag in hebt gehad.

Amarens Bas
avatar

Ik ben er heel erg tevreden over. Ik had bij eerdere lenzen vaak last van drogere ogen zo halverwege de dag. Nu tot het einde nergens last van. Het enige jammere is dat ze dunner zijn en dus moeilijker in te zetten. Ik zou ze zeker aanraden bij anderen want ik vind het erg prettig draagbare lenzen.

Pieternella Pot
avatar

Ze bevallen zeer goed. Je merkt niet dat je lenzen in hebt. Daarnaast zijn daglenzen gewoon super. Geen gedoe met schoonmaken en opruimen, maar gewoon weggooien en elke dag schone, frisse lenzen in.

Simone Wiersma

20 % beveelt niet (17 testpiloten)

avatar

Bij het indoen klapten ze regelmatig dubbel. Het extra gebogen randje vond ik ook niet prettig zitten. Na een paar uur kreeg ik last van mijn ogen.

Enrique Gil
avatar

Ik heb de lenzen niet in mijn ogen kunnen houden. Ze zitten heel vervelend. Ik ben van plan op de overige lenzen terug te komen brengen.

Patrick Ooms
avatar

Ik vind het gevoelscomfort fantastisch van deze lenzen, maar in mijn geval beweegt de lens teveel zodat ik na elke keer knipperen weer moet scherp stellen. Erg vermoeiend en de hele dag dus grotendeels onscherp beeld. Vandaar dat ik de lens niet aanbeveel, maar dat is om persoonlijke reden.

Patti Lammers

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Bericht van Brilservice

Met MyDay® daglenzen hoef je niet meer te kiezen tussen comfort, gezondheid en gemak. Het siliconenmateriaal waarvan deze lenzen gemaakt zijn, geeft de ogen een optimale combinatie van zuurstof en bevochtiging, wat zorgt voor frisse, witte ogen en comfort van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De lenzen zijn zacht en gemakkelijk in gebruik. MyDay daglenzen bieden UV-bescherming.

  • Laten zuurstof door voor witte en frisse ogen.
  • Ultiem comfort - zacht en gemakkelijk in gebruik.
  • Uitstekende UV-bescherming

Brilservice, Vision meets fashion, Brilservice
Brilservice

Vision meets fashion, Brilservice