Zoek
PRO PLAN Hond

Resultaten

PRO PLAN Hond

Bent u op zoek naar een andere voeding voor uw hond? Een hondenvoeding die is aangepast aan de specifieke behoeften van uw hond om hen gedurende zijn hele leven te ondersteunen? Wij hebben PRO PLAN voeding laten testen door 1500 testpiloten die nu hun mening hebben gegeven. Er zijn drie verschillende soorten PRO PLAN getest, Adult Original voor volwassen honden, Adult Sensitive voor honden met een gevoelige huid en Puppy Original voor puppy´s. Het oordeel van de testpiloten is heel positief. PRO PLAN Adult Original wordt aanbevolen door 92 % (ADULT ORIGINAL), PRO PLAN Adult Sensitive wordt aanbevolen door 92 % (ADULT SENSITIVE) en PRO PLAN Puppy Original wordt door 92 % (PUPPY ORIGINAL) aanbevolen.

 • PRO PLAN Hond Puppy Original 92% van onze testpiloten adviseert PRO PLAN Hond Puppy Original
  Puppy Original
 • PRO PLAN Hond Adult Original 92% van onze testpiloten adviseert PRO PLAN Hond Adult Original
  Adult Original
 • PRO PLAN Hond Adult Sensitive 92% van onze testpiloten adviseert PRO PLAN Hond Adult Sensitive
  Adult Sensitive
 • Product PRO PLAN Hond
 • In opdracht van PRO PLAN®
 • Aantal testers 318
 • Aantal aanmeldingen 5.759
 • Testperiode Feb - april 2015

Puppy Original

 • Prijs circa 20 EUR
 • Aantal testers 120

Adult Original

 • Prijs circa 20 EUR
 • Aantal testers 306

Adult Sensitive

 • Prijs circa 20 EUR
 • Aantal testers 318

De opdracht bestaat uit het testen en delen van je mening via de blog van Smartson en sociale media, en het beantwoorden van een evaluatieformulier. Als tester haal je de voeding bij een van de bij PRO PLAN® aangesloten winkels. De voeding bestaat uit 3 kilogram van een van de volgende varianten: Puppy Original, Adult Original en Adult Sensitive. De test wordt uitgevoerd door Smartson en er zijn voor de testers geen kosten aan verbonden.

Meer productinformatie over de producten van PRO PLAN vind je op https://www.purina.nl/ & tel. 0800-0228383.
Email: consumentenservice@purina.nestle.com

Vragen over deelname als testpiloot door Smartson: proplan@smartsontestpilot.zendesk.com

 

Via Smartson kun je nieuwe producten testen en jouw eerlijke mening delen met anderen. Bekijk onze website: www.smartson.nl Smartson is in 2000 in Stockholm opgericht.

Dit vinden de testpiloten van Puppy Original

PRO PLAN Puppy Original is speciaal samengesteld voor puppy´s. Veel testpiloten vinden de grote van de brok perfect voor hun puppy. Er zijn ook testpiloten die het brokje te klein vinden omdat ze een grotere hond hebben. De verpakking is gebruiksvriendelijk en het voer ruikt niet sterk volgens veel testpiloten.

Puppy Original image 1 Puppy Original image 2 Puppy Original image 3

92 % beveelt (110 testpiloten)

avatar

Lekkere kleine brokjes, ruiken goed en ook Kaylee is bijna niet te houden wanneer ik de zak open maak.

Kim Pronk
avatar

Het zijn kleine brokken. Ze ruiken totaal niet. Zeer gebruiksvriendelijke verpakking. De hond smult er van en heeft normale ontlasting. De vacht blijft zacht en glimmend.

Marjolein Ancher
avatar

Prima voer Lizzy mijn labrador vindt het heerlijk en het is een brok met veel vlees en weinig zout.

Jeanette Werkhoven

8 % beveelt niet (10 testpiloten)

avatar

Het is heel erg vervelend maar mijn pup eet het dus heel slecht hij vind het niet lekker een paar dagen geprobeerd maar het lukte echt niet helaas.

Alina de Jong
avatar

Mijn pup dronk na het eten bijna zijn hele bak water leeg. Wat dus inhoudt dat het voer erg zout is. Verder liet hij van dit voer ook veel windjes. En moest ik van dit voer meer geven dan mijn ander voer.

Wendy van Gulik
avatar

Ik zou Pro Plan Puppy Original aanraden bij vrienden als ze een klein puppy ras hebben. Wij hebben zelf een franse bull dog. Voor dit ras vond ik de puppy brokjes net iets te klein. Misschien kunnen jullie hier ook rekening mee houden. Maar Daisy vond de brokjes overheerlijk.

Daisy Knobben

Dit vinden de testpiloten van Adult Original

PRO PLAN Adult Original is speciaal aangepast voor volwassen en actieve honden. Veel testpiloten schrijven dat de ontlasting van hun hond goed is of zelfs verbeterd. Sommige testpiloten vonden het voer ook iets te zout waardoor de hond meer ging drinken.

Adult Original image 1 Adult Original image 2 Adult Original image 3

92 % beveelt (283 testpiloten)

avatar

Samson eet niet zo maar alles. Hij is kieskeurig. Als ik met de Pro Plan aan kom, zit hij al uit zichzelf netjes. Ligt het in zijn bak, begint hij meteen te eten. Hij vindt het lekker. Nog nooit eerder voer meegemaakt dat meteen zijn goedkeuring heeht gehad. Samson is blij met zijn nieuwe brokken!

Louisa Kleijn
avatar

Ik kan het puur en alleen aanbevelen omdat mijn hond het met veel smaal (en lawaai ) eet

Jet de Levie
avatar

Onze honden vinden het heerlijk, heel snel de bakken leeg gegeten. Bij ander voer wilden ze nog wel eens moeilijk doen maar met Proplan nie,t bovendien hebben zij door Proplan een mooie glanzende vacht, helemaal geweldig dit voer!

Rien Wielaart

8 % beveelt niet (23 testpiloten)

avatar

Ons hondje vind de brokjes heel lekker en heeft ze heel snel op, maar ze drinkt nu veel meer. Wij vermoeden dat de brokken te zout zijn. Daarnaast heeft ze veel meer ontlasting. Soms poept ze 2x tijdens een wandeling We laten haar gemiddeld 4-5 keer per dag uit. Oude brokjes poept ze 1-2 keer p/dag.

J. Speekenbrink
avatar

Mijn beide honden barfen. En krijgen soms als traktatie wat brokjes. Helaas werd de kleinste er ziek van en heeft ze daarna niet meer aangepakt. De andere hond eet ze alleen als ik ze door zijn vlees doe, anders last hij ze ook liggen.

Annemarie van Keijzerswaard
avatar

Goed voer maar vreselijk duur, te duur

J. Uyl

Dit vinden de testpiloten van Adult Sensitive

De meeste testpiloten zagen een verbetering aan de vacht en de huid. Ook hier viel op dat de ontlasting goed was. De honden moesten ook echt kauwen, wat weer goed is voor de tanden volgens meerdere testpiloten. Meerdere testpiloten geven ook aan dat ze het voer te duur vinden.

Adult Sensitive image 1 Adult Sensitive image 2 Adult Sensitive image 3

92 % beveelt (294 testpiloten)

avatar

Ik raad ProPlan aan, omdat mijn honden het een heerlijke brok vonden. Terwijl ze normaal heel kieskeurig zijn. Ze zien er prachtig uit. Ze ogen gezond en hun vacht glimt. Kortom een goede brok, die veel bijdraagt aan een goede gezondheid van de hond.

Sharona Wendels
avatar

Prima voer. Hond eet het ""smakelijk"" op. Je hoort ook dat de hond er echt op moet bijten. Goed voor de tanden.

Marius de Koff
avatar

Wij zouden het aanraden, omdat onze honden er mooi van gingen glimmen. De brok ruikt niet sterk, waardoor het ook aangenaam is voor de baasjes

Evelien van Spelden

8 % beveelt niet (24 testpiloten)

avatar

Ik vind het voer in vergelijking met ander voer vrij duur. Ik heb er ook meer van nodig voor zijn dagelijkse behoefte dan van zijn huidige voer. Bovendien is zijn poep altijd stevig maar wanneer hij dit voer eet niet.

Sandra van den Akker
avatar

Fijn produkt, helaas te duur

Mirjam Werff
avatar

Ik vind de brokjes veel te klein, mijn hond slikt ze heel door

Monique van Gulik

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Bericht van PRO PLAN®

PRO PLAN Hond

Wat leuk dat je hond en jij PRO PLAN® willen testen! Bij PRO PLAN® zijn we gek op onze huisdieren en we weten hoe belangrijk goede voeding is. We willen een gezonde, actieve en vrolijke hond en PRO PLAN® helpt hierbij.

We willen graag weten wat jouw hond vindt van onze voeding. Test en deel je bevindingen samen met ons via Smartson! 

Klik hier voor een lijst met winkels

Jeroen Sneep, Brand Manager, Nestlé Purina
Jeroen Sneep

Brand Manager, Nestlé Purina