Zoek
PRO PLAN Kat

Resultaten

PRO PLAN Kat

Verandering van spijs doet eten en dat geldt zeker ook voor katten. 4000 katten hebben de kans gehad om PRO PLAN® Kat in de varianten Delicate, Sterilised en Junior te testen. Na het afronden van de test kunnen wij constateren dat PRO PLAN® Kat zeer gewaardeerd werd. Zelfs de meest kieskeurige katten konden hun enthousiasme niet meer verbergen en aten de voeding smakelijk op met vele glanzende vachten en blije katten tot gevolg. Op deze pagina kun je alle beoordelingen lezen en de vele schattige kattenfoto's bekijken.

 • PRO PLAN Kat Sterilised
  Sterilised
 • PRO PLAN Kat Junior
  Junior
 • PRO PLAN Kat Delicate
  Delicate
 • Product PRO PLAN Kat
 • In opdracht van PRO PLAN®
 • Aantal testers 921
 • Aantal aanmeldingen 10.107
 • Testperiode november 2015

Sterilised

 • Aantal testers 1.208

Junior

 • Aantal testers 372

Delicate

 • Aantal testers 921

De testpiloten voor Smartson hebben het product getest en hun mening gedeeld via de blog van Smartson of social media. Na de testperiode hebben de testers ook een evaluatieformulier ingevuld. De voeding bestond uit een zak van 1,5 kg in één van de volgende varianten: PRO PLAN® Kat Junior, Sterilised of Delicate. De test werd uitgevoerd door Smartson en er waren geen verdere kosten aan verbonden voor de testers. Meer informatie over de producten, samenstelling en voedingsrichtlijnen van PRO PLAN® Kat is terug te vinden op https://www.purina.nl/. Voor vragen over deelname als tester voor Smartson kun je mailen naar: pro-plan-kat@smartsontestpilot.zendesk.com

Via Smartson kun je nieuwe producten testen en jouw eerlijke mening delen met anderen. Bekijk onze website: www.smartson.nl Smartson is in 2000 in Stockholm opgericht.

Dit vinden de testpiloten van Sterilised

De baasjes van onze deelnemende kattenvrienden gaven aan dat de voeding zeer smakelijk rook en het in vele gevallen snel op was! Met een glanzende vacht en blije katten tot gevolg. De minder tevreden testers wilden meer voeding of vonden de voeding helaas niet naar hun smaak.

PRO PLAN Kat image 1 PRO PLAN Kat image 2 PRO PLAN Kat image 3

91 % beveelt (1099 testpiloten)

avatar

Wij hebben de sterilised variant getest. Prima brokjes die met smaak worden gegeten. Brokjes ruiken niet erg sterk (gelukkig) Poes doet het er goed op en blijft goed op gewicht. Aanrader. Ook de delicate brokjes zijn goed qua grootte en vindt ze erg lekker. Wij stappen dus over naar Pro Plan.

Brenda Renken
avatar

De 2 poezen zijn echte kieskauwers, maar van deze brokjes lustten ze wel *pap*! Niet eerder meegemaakt dat ze achter elkaar het bakje leeg aten.

Saskia Okker
avatar

Pro Plan maakt de vacht van mijn katten super zacht, ze eten het graag en voelen zich lekker in hun vel.

Jessie Maij

9 % beveelt niet (109 testpiloten)

avatar

Ik heb 2 poezen die gesteriliseerd zijn en alle 2 halen hun neus er voor op.

Ashley Teijink
avatar

Mango kreeg met deze brokjes te weinig binnen. Hij bleef zeuren en hongerig.

Renske de Boer
avatar

Mijn kat eet hier meer van dan het voer, wat ze normaal krijgt. Aangezien ze al op haar voedingsinname moet letten, zou ze hiervan aankomen. Verder rook haar ontlasting meer dan anders.

Corine Nieuwenhuijsen

Dit vinden de testpiloten van Junior

De pluizige kittens die de voeding hebben getest hebben het met veel enthousiasme gegeten, zij werden er vrolijk en energiek van en groeiden hard. Een aantal kittens vond de voeding helaas niet naar hun smaak of zij wilden meer voeding na de maaltijd.

PRO PLAN Kat image 1 PRO PLAN Kat image 2 PRO PLAN Kat image 3

91 % beveelt (339 testpiloten)

avatar

Ik heb mijn zus en vrienden al aangeraden om pro plan te nemen omdat mijn lieve kitten gevoelige darmen heeft en altijd last heeft gehad met haar ontlasting maar sinds zij pro plan eet voelt ze zich veel beter en lust ze niks anders meer. Ben er superblij mee!

Hania Nasiri
avatar

De kittens zijn er dol op! Ze eten meteen hun bakjes leeg als je die vult en we merken verandering aan hun vacht.

Kelly van Ginneken
avatar

Kitten Max van 7 maanden vijd het erg lekker. Max heeft een goede weerstand, mooie en glimmende vacht, zijn witte vacht is witter geworden (gele gloed is eraf) en wat ook belangrijk is is dat hij vrolijk en actief is. Tevens is zijn ontlasting van goede kwaliteit. Zou ik het aanraden? Dat zeer zeker.

Niske Danser

9 % beveelt niet (33 testpiloten)

avatar

Mijn kat vond het de eerste dag wel lekker, maar vanaf dag twee vond ze er niet zoveel meer aan....ook niet als ik het meng met andere brokjes. Ze vind ze denk ik te klein en krijgt er geen grip op, ze is nu 9 maanden.

Sandra Es
avatar

Ik heb niet het gevoel dat het heel anders is dan andere kattenvoeding. Mijn kittens jammerden weer sneller om brokjes dan bij mijn vaste merk. Naar mijn idee vult het dus niet zo goed.

Marit Hoekjan
avatar

Over het algemeen weet ik dat PRO PLAN goede voeding heeft, maar mijn kittens weigerden het helaas te eten.

Laura Kauw

Dit vinden de testpiloten van Delicate

Zelfs de meest kieskeurige katten vonden het smakelijke voeding die zeker voor herhaling vatbaar is. Een verbeterde stoelgang en glanzende vacht voor vele deelnemende katten. Onze minder overtuigde kattenvrienden wilden de voeding niet eten of reageerden niet zo goed op de nieuwe maaltijd.

PRO PLAN Kat image 1 PRO PLAN Kat image 2 PRO PLAN Kat image 3

94 % beveelt (868 testpiloten)

avatar

Pro plan de katten vinden het heerlijk, zelfs hier 1 kieskeurige kat bij open maken van de zak heb zij zelf als eerste gegeten echt super ze eet normaal geen brokken bijna tot niet dus dit was een goed teken. Helemaal top!

Ireen van Otterlo
avatar

Ik zou het aanbevelen want mijn kater heeft erge gevoelige darmen en hij heeft met dit droogvoer een prima stoelgang. Als de kat het eet dan is het prima, want ik heb kieskeurige eters in huis!

Karola Jeffers
avatar

Na 1 maand gebruiken merk je al aan je kat dat de vacht heel mooi gaat glanzen, kat voelt zich zienbaar beter en ik merk dat mijn kat eigenlijk niet meer ruikt.

Daisy Ottevanger

6 % beveelt niet (53 testpiloten)

avatar

Mijn poezen vonden het niet lekker en ik vond de brokjes veel te klein van formaat.

Toos van de Weijgaert
avatar

Mijn kat vind Pro-plan heel erg lekker, maar hij komt er veel te veel van aan. Daardoor slaapt hij veel en is hij veel minder actief. Zelfs minder voer geven als voorgeschreven helpt niet.

Esther Treijtel
avatar

Het voer is goed, mijn kat vindt het lekker. Ik ben echter niet iemand die anderen aanraadt wat voor kattenvoer te kopen. Ik vind het ook erg duur.

Cathalijne Noest

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Bericht van PRO PLAN®

PRO PLAN Kat

PRO PLAN® is een complete en evenwichtige kattenvoeding met een hoge voedingswaarde. We begrijpen dat je houdt van je kat en dat de juiste voeding deel uitmaakt van haar verzorging. PRO PLAN® voldoet aan de specifieke behoeftes van iedere kat en biedt daarom een assortiment hoogwaardige voeding aan voor iedere levensfase: kitten, volwassen en senior. 

PRO PLAN Sterilised combineert alle essentiële voedingsstoffen in een proteïnerijke, vetarme kattenvoeding die de pH van de urine in evenwicht houdt van gesteriliseerde en gecastreerde katten. PRO PLAN Junior combineert alle essentiële voedingsstoffen in een eiwitrijke voeding voor kittens. Geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde kittens. PRO PLAN Delicate is speciaal ontworpen voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering of een kieskeurige eetlust. PRO PLAN Delicate combineert alle essentiële voedingsstoffen, in een hoogwaardige voeding voor katten. 

 • Ondersteunt de gezondheid van je kat in iedere levensfase
 • Samengesteld door een team van 350 dierenartsen en voedingsdeskundigen
Tamara Van den Heuvel, Marketing Assistent, PRO PLAN®
Tamara Van den Heuvel

Marketing Assistent, PRO PLAN®