Zoek
Belkin Soundform Freedom & Rise

Resultaten

Belkin Soundform Freedom & Rise

Bekijk het resultaat van 64 proefpersonen in Zweden, Noorwegen en Nederland die de draadloze Belkin Soundform Rise- of Freedom-oordopjes hebben getest. Ze zijn allebei voorzien van noise cancellation (ENC), zijn zweet- en vochtbestendig en hebben bedieningsknoppen op de oordopjes om het volume te wijzigen, gesprekken te beantwoorden of een ander nummer te kiezen zonder dat je de telefoon hoeft te gebruiken.

 • Belkin Earbuds Soundform Rise 100% van onze testpiloten adviseert Belkin Earbuds Soundform Rise
  Soundform Rise
 • Belkin Earbuds Soundform Freedom 83% van onze testpiloten adviseert Belkin Earbuds Soundform Freedom
  Soundform Freedom
 • Product Belkin Earbuds
 • In opdracht van Belkin
 • Aantal testers 42
 • Aantal aanmeldingen 1.654
 • Testperiode februari 2022

Soundform Rise

 • Prijs circa 89,99 EUR
 • Pris för testpiloter 45 EUR
 • Aantal testers 22

Soundform Freedom

 • Prijs circa 119 EUR
 • Pris för testpiloter 60 EUR
 • Aantal testers 42

Geselecteerde testers ronden de aankoop af via Smartson. Daarna deelt Smartson aankoopinformatie met bol.com voor de levering van producten binnen Nederland.

De test werd uitgevoerd door Smartson in opdracht van Belkin en de testers konden de producten tegen een verlaagde prijs kopen. Het doel was ervaringen te evalueren en te delen via Smartson en Bol.com.

Dit vinden de testpiloten van Soundform Rise

Alle testers gaven de voorkeur aan Rise. Zij zijn over het algemeen positief over de geluidskwaliteit, het design en de levensduur van de batterij. Veel mensen stellen ook de pasvorm op prijs. Meerdere testers zijn van mening dat deze oordopjes een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

belkin-soundform-blog-1.jpg belkin-soundform-blog-2.jpg belkin-soundform-blog-3.jpg

100 % beveelt (22 testpiloten)

avatar
Gebruiksvriendelijk product. Koppelt makkelijk aan mijn telefoon, neemt niet veel plek in beslag in mijn tas waardoor ik het overal mee naar toe kan nemen. De geluidskwaliteit en duur van de batterij zijn uitstekend, opladen van het product gaat snel waardoor je er weer snel gebruik van kan maken.
Nicole Pestman
avatar
Ik ben zeer tevreden!Ik heb altijd problemen met earbuds gehad en had verwacht dat ze uit zouden vallen maar ze bleven perfect zitten. Het geluid is erg goed en doet zeker niet onder voor earbuds in hogere prijsklasse. Ik vind het hele fijne earbuds en zeker het geld waard.
Mariska Harteveld
avatar
Earbuds zitten comfortabel in je oor en sluiten geluid van buiten goed af. Bediening is makkelijk en direct, let wel op dat je niet teveel of te weinig tikt. Earbuds zijn makkelijk op te laden via bijgeleverde kabel of draadloos opladen, nadeel: case wordt erg warm (kan aan mijn oplader liggen).
Sander Kosten

Dit vinden de testpiloten van Soundform Freedom

De Freedom wordt beschouwd als gebruiksvriendelijk, kunnen gemakkelijk worden gekoppeld met een mobiele telefoon, en bieden een goede batterijduur. Op het gebied van de geluidskwaliteit zijn de testers het niet eens. Sommigen vinden deze zeer goed, terwijl anderen meer lage tonen hadden gewenst. De testers die het model niet aanprijzen, vonden dat de de pasvorm niet optimaal is en dat men de touchbediening gemakkelijk per ongeluk aanraakt bij het wisselen van het nummer.

83 % beveelt (35 testpiloten)

avatar
De geluidskwaliteit is verrassend goed. Ik mis de optie om noise te cancellen of juist open te zetten. Ik draag de oordopjes vaak in bed. Ze zijn wat dik waardoor ze soms oncomfortabel zitten als je op je zij ligt. Ze blijven wel goed zitten. Ook fijn dat je volume etc via de oordop kunt regelen.
Vellah Bogle
avatar
Mooie kleine verpakking die je ook nog eens gewoon op een draadloze lader kan opladen. Met kabel opladen is ook nog een optie. De batterijduur is prima. Pairen met de telefoon ging heel makkelijk. De bediening is gevoelig maar heel makkelijk. Ik heb altijd "problemen" met de maat, nu 1 oor S en 1 M.
Wendy Splint
avatar
Ik beveel de oordopjes aan. Ze hebben een lange batterijduur, de geluidskwaliteit is goed genoeg. Ze zijn comfortabel doordat je kunt kiezen uit 3 formaten dopjes. De oplaadcase is mooi klein en opladen gaat snel. Heel fijn vind ik de Find my optie met Apple. Nadeel de gevoelige bediening.
Karen Hoekstra

17 % beveelt niet (7 testpiloten)

avatar
Ze werken maar er gaat heel wat verloren, in het bijzonder wanneer je beweegt.
Nadia Ben Rabaa
avatar
Past niet goed op mijn oren. Ik moet ze af en toe aanpassen in mijn oren en ik raak dan ook onvermijdelijk de oordopjes aan. Het geluid is OK maar niet meer. Soms voelt het alsof de geluidskwaliteit verandert, zelfs wanneer de geluidsbron ongewijzigd blijft. Tijdens een gesprek werkt één kant goed, maar verlies ik het geluid aan de andere kant.
Thomas Freiholtz
avatar
Ze passen niet bijzonder goed in het oor en het geluid verandert lichtjes wanneer je probeert aan te passen in je oor.
Jeanette Midhake

Bericht van Belkin

Belkin Soundform Freedom & Rise

Wat leuk dat je interesse hebt in het hoogwaardige geluid van Belkin. De Soundform Freedom is ontworpen voor een rijk, weergalmend geluid bij elk volume en levert volle, lage tonen resonantie en een kristalheldere afwerking, zodat je van de subtiele details kunt genieten in elke audiotrack. Geniet van 8 uur afspeeltijd, met een bijkomende 28 uur in het oplaadetui. De Soundform Freedom hoofdtelefoon is één van de eerste producten van derden die werken met het Apple Find My-systeem. De Soundform Rise biedt je 7 uur afspeeltijd per lading en een extra batterijduur van 24 uur in het draadloze oplaadetui. Je kunt snel opnieuw van start gaan want een oplaadtijd van slechts 10 minuten geeft je een uur afspeeltijd.

 • Environmental noise cancelation (ENC)
 • Dubbele microfoons in elke oorschelp voor een scherper geluid
 • Zweet- en vochtbestendig (IPX5)
Guillermo Fortunato, Channel Marketing Manager, Belkin
Guillermo Fortunato

Channel Marketing Manager, Belkin