Zoek
BENEFUL

Resultaten

Beneful

Denk jij na over andere voeding voor je hond? Afgelopen maanden hebben duizenden hondeneigenaren in heel Nederland hun hond BENEFUL droogvoer voorgeschoteld in één van de volgende drie varianten: Original, Gezond Gewicht en Kleine Genieter. Na het afronden van de test gaven de baasjes aan dat hun honden dol zijn op de smakelijk uitziende en heerlijk ruikende voeding. Glanzende vachten, vrolijke honden en een goede stoelgang waren het resultaat! Lees hier alle beoordelingen en bekijk de schattigste foto's van de viervoetige testers.

 • BENEFUL Gezond Gewicht 89% van onze testpiloten adviseert BENEFUL Gezond Gewicht
  Gezond Gewicht
 • BENEFUL Kleine Genieter 93% van onze testpiloten adviseert BENEFUL Kleine Genieter
  Kleine Genieter
 • BENEFUL Original 88% van onze testpiloten adviseert BENEFUL Original
  Original
 • Product BENEFUL
 • In opdracht van Beneful
 • Aantal testers 684
 • Aantal aanmeldingen 5.927
 • Testperiode januari 2016

Gezond Gewicht

 • Prijs circa 5,85 EUR
 • Aantal testers 770

Kleine Genieter

 • Prijs circa 5,85 EUR
 • Aantal testers 695

Original

 • Prijs circa 5,85 EUR
 • Aantal testers 684

Uit alle aanmeldingen zijn 5000 testers geselecteerd die BENEFUL hebben getest. De testpiloten voor Smartson hebben het product getest en hun mening gedeeld via de blog van Smartson en via social media. Het testproduct bestond uit een 1.4/1.5 kg zak BENEFUL in één van de volgende varianten: Beneful Original, Kleine Genieter of Gezond Gewicht. Na de testperiode hebben de testers ook een evaluatieformulier ingevuld. De test werd uitgevoerd door Smartson en er waren geen verdere kosten aan verbonden voor de testers. Meer informatie over de producten, samenstelling en voedingsrichtlijnen van BENEFUL is te vinden op https://www.beneful.nl/. Voor vragen over deelname als tester voor Smartson kun je mailen naar: beneful@smartsontestpilot.zendesk.com

Via Smartson kun je nieuwe producten testen en jouw eerlijke mening delen met anderen. Bekijk onze website: www.smartson.nl. Smartson is in 2000 in Stockholm opgericht.

Dit vinden de testpiloten van Gezond Gewicht

Onze testers waren vooral enthousiast over de glanzende vachten, de appetijtelijke brokjes en waren verrast over de snelheid waarmee de brokken op waren. Helaas waren niet alle hondjes overtuigd en weigerden een aantal het te eten, ook werd er iets meer gedronken.

Beneful image 1 Beneful image 2 Beneful image 3

89 % beveelt (689 testpiloten)

avatar

Onze hond is er net enkele dagen mee begonnen en ziet er slanker uit (zonder honger te hebben :-) ) en ook glimt zijn vacht heel erg mooi. Bovenal vindt hij het erg lekker en is het dan ook zo weg.

Jessica Groen
avatar

Onze hond Abe heeft Beneful gezond gewicht getest en vond het heerlijk! Deze hondenvoeding bevat de juiste voedingsdelen om de hond juist op gewicht te houden. Wij gaan zeker door met deze voeding, abe krijgt alleen de beste voeding die er is!

Jantine Schievink
avatar

De hond vind het heerlijk! Het ruikt goed en ziet er appetijtelijk door de variatie van brokjes. Ook de ontlasting van de hond is perfect!

Ans Bisschops

11 % beveelt niet (81 testpiloten)

avatar

Onze hond stond echt te kijken wat geef je me nu. Ze ging brokje voor brokje uitzoeken en dronk erg veel water.

Leona Peters
avatar

Als hoofdmaaltijd zal ik het niet aanraden. Wel als beloningsbrokje, honden zijn er dol op, maar het bevat in mijn ogen te veel granen.

Sylvia Vos
avatar

Ik kan de brokjes helaas niet goed beoordelen, omdat mijn hond ze helaas niet lust. Ik heb de brokjes meerdere malen aan hem aangeboden, maar hij snuffelt eraan en draait z'n hoofd weg.

Tessa Plomp

Dit vinden de testpiloten van Kleine Genieter

Onze kleinere vierbenige vriendjes (zelfs de heel kieskeurige) vonden het lekkere voeding en konden hun enthousiasme niet verbergen, vooral nadat de brokjes met water werden vermengd. Onze minder overtuigde testers vonden dat de ontlasting minder goed was en helaas vonden niet alle hondjes het even lekker.

Beneful image 1 Beneful image 2 Beneful image 3

93 % beveelt (648 testpiloten)

avatar

Onze hondjes zijn zeer kieskeurige hondjes en lusten niet veel brokken, maar ze vinden ze gewoon heerlijk! Kortom Top product!

Chantal Faber
avatar

De brokjes hebben een fijn formaat en kunnen lekker vermengd worden met water. Hebben een aangename geur. De hond is er gek op. Eet nu beter.

M Versteeg
avatar

Mijn hond eet normaal niet snel brokjes. ik heb er warm water overheen gegoten, hij rook de geur ervan, en vloog erop af. Hij vond het super lekker!

Joyce Herben

7 % beveelt niet (47 testpiloten)

avatar

Ik heb het mijn havanezer nu 5 x aangeboden maar hij ruikt eraan en loopt weg van zijn bak. Ook uit de hand pakt hij geen brokje aan.

Karin vd Weerd
avatar

Mijn honden vonden het niet geweldig. Zowel droog als met een scheutje water gingen de bakjes niet echt leeg.

Maaike Groote
avatar

Bella vindt ze niet lekker nu is het een kieskeurige hond met eten dus hebben we er vlees doorgedaan maar ze poepte er slecht door.

Henny de Punder

Dit vinden de testpiloten van Original

Na het testen van BENEFUL Original gaven onze testers aan dat het voer er zeer aantrekkelijk uitziet, het lekker ruikt en veel honden enthousiast de voerbak induiken. Minder tevreden testers gaven aan dat de ontlasting soms minder stevig was en sommige honden niet alle brokjes even lekker vonden.

Beneful image 1 Beneful image 2 Beneful image 3

88 % beveelt (603 testpiloten)

avatar

De hond vliegt er echt op af en in tijd van een mum is alles op! Het ruikt ook lekker, ziet er leuk uit,en hij groeit ervan als kool! Hij is nu 9 maanden en doet het prima met dit voer.

Annie van Oostende
avatar

Beneful vult goed, minder en vaste ontlasting. En blije hond die lekker enthousiast slobbert.

A Does
avatar

Mijn hond is normaal heel rustig als ik zijn brokken pak, maar nu met Beneful staat hij om mij heen te dansen en kan niet rustig wachten op zijn portie!

Miranda Hamer

12 % beveelt niet (81 testpiloten)

avatar

Onze hond reageerde niet positief op het voer. Ze viste een paar brokjes uit haar bak maar liet veel liggen.

Jolanda Lindhout
avatar

Ik zou Beneful niet aanraden omdat mijn hond dit niet lekker vindt. Hij eet het slechter dan zijn normale voer.

Dave Bakker

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Bericht van Beneful

Beste hondenliefhebber,

Maak nu zelf kennis met BENEFUL en ontdek hoe je jouw hond nóg meer van zijn eten kan laten genieten. Jouw hond zal dol zijn op de combinatie van knapperige en zachte texturen van BENEFUL en van de verrassende variatie aan vormen en kleuren in elke maaltijd. Alle Beneful producten bestaan uit een perfecte balans van gezonde ingrediënten, zoals smakelijk vlees, groenten en granen. Kijk maar hoe zijn ogen stralen van opwinding en hoe zijn staart harder begint te kwispelen. Jullie tijd samen zal plezieriger dan ooit zijn!

Wat brengt BENEFUL voor jouw beste vriend?

 • Heerlijke receptuur, met een variëteit van knapperige brokjes en zachte vleesbrokjes.
 • Kwalitatief hoogwaardige eiwitten die helpen spieren krachtig te houden.
 • Combinatie van verschillende vormen en kleuren in elke maaltijd.
Raymond Vromans, Senior brand manager, Beneful
Raymond Vromans

Senior brand manager, Beneful