Zoek
PRO PLAN Kat

Resultaten

PRO PLAN Kat

Verandering van spijs doet eten en dat geldt zeker ook voor katten. 4000 katten hebben de kans gehad om PRO PLAN® Kat in de varianten Delicate, Sterilised en Junior te testen. Na het afronden van de test kunnen wij constateren dat PRO PLAN® Kat zeer gewaardeerd werd. Zelfs de meest kieskeurige katten konden hun enthousiasme niet meer verbergen en aten de voeding smakelijk op met vele glanzende vachten en blije katten tot gevolg. Op deze pagina kun je alle beoordelingen lezen en de vele schattige kattenfoto's bekijken.

 • PRO PLAN Kat Delicate
  Delicate
 • PRO PLAN Kat Junior
  Junior
 • PRO PLAN Kat Sterilised
  Sterilised

Van sociale media

Bericht van PRO PLAN®

PRO PLAN Kat

PRO PLAN® is een complete en evenwichtige kattenvoeding met een hoge voedingswaarde. We begrijpen dat je houdt van je kat en dat de juiste voeding deel uitmaakt van haar verzorging. PRO PLAN® voldoet aan de specifieke behoeftes van iedere kat en biedt daarom een assortiment hoogwaardige voeding aan voor iedere levensfase: kitten, volwassen en senior. 

PRO PLAN Sterilised combineert alle essentiële voedingsstoffen in een proteïnerijke, vetarme kattenvoeding die de pH van de urine in evenwicht houdt van gesteriliseerde en gecastreerde katten. PRO PLAN Junior combineert alle essentiële voedingsstoffen in een eiwitrijke voeding voor kittens. Geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde kittens. PRO PLAN Delicate is speciaal ontworpen voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering of een kieskeurige eetlust. PRO PLAN Delicate combineert alle essentiële voedingsstoffen, in een hoogwaardige voeding voor katten. 

 • Ondersteunt de gezondheid van je kat in iedere levensfase
 • Samengesteld door een team van 350 dierenartsen en voedingsdeskundigen
Tamara Van den Heuvel, Marketing Assistent, PRO PLAN®
Tamara Van den Heuvel

Marketing Assistent, PRO PLAN®