Zoek
Test en geef je mening

Word tester

Test en geef je mening

Hier nodigen we je uit om producten gratis of tegen een lagere prijs te testen – van auto's en streamingdiensten tot ijs en de nieuwste mascara. In ruil voor interessante producten krijg jij als tester de opdracht om je eerlijke mening te geven. Je kunt bovendien lezen wat duizenden anderen vinden van het product dat jou interesseert. Alle actieve tests kunnen worden aangevraagd op smartson.nl/word-tester. Als je geen producten op deze pagina ziet, betekent dit dat er op dit moment niet zoveel te doen is in de testfabriek. Je kunt snel informatie krijgen over nieuwe tests door de nieuwsbrief van Smartson te volgen.

  • Product Verschillende producten van de opdrachtgevers van Smartson
  • In opdracht van Smartson

Voer onder aan de pagina je e-mailadres in om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Smartson, zodat je voortdurend wordt geïnformeerd over toekomstige tests.

De tests worden uitgevoerd door Smartson in opdracht van de opdrachtgevers van Smartson, waarbij testers gratis kunnen deelnemen of een product tegen een lagere prijs kunnen kopen. De opdracht bestaat uit het via Smartson evalueren en delen van hun ervaringen met het product, bijvoorbeeld door reviews te schrijven, berichten op de sociale media te plaatsen of videobeoordelingen te maken. De gegevens van de betreffende test worden in de aanvraag gepresenteerd.

Bericht van Smartson

Wat leuk dat jij producten voor ons wilt testen! Bij Smartson vind je iedereen die van nuttige aanbevelingen houdt, voordat ze kleine of grote aankoopbeslissingen maken. Als tester krijg je verschillende opdrachten, zoals het schrijven van een review op een webformulier of een reviewpagina, het opnemen van een video of het delen van een inspirerende post op de sociale media. Klinkt dat als iets waaraan je graag een bijdrage zou willen leveren? Door jouw review wordt iedereen wijzer!

  • Test interessante producten
  • Deel je eerlijke mening
  • Maak de wereld wijzer met je aanbeveling